Skip to main content

OM OS

LÆS LIDT OM OS HERUNDER

VIRKSOMHEDSHISTORIE

Ideen til ”Rønlev-Knudsen Ejendomme” blev til i 1954, da Inger og Knud Frederik Rønlev Knudsen, Svendborg, grundlagde firmaet. I 1998 overtog Vivi Engstrøm, datter af Inger og Knud Frederik, selskabet, men videresolgte det i år 2000 til Morten Rønlev Engstrøm, som efterfølgende ændrede navnet til ”Rønlev-Engstrøm Ejendomme Aps”, som ejes af Rønlev-Engstrøm Holding Aps.

Ejendomsselskabet råder over 135 lejemål, fordelt på 1, 2, 3, og 4 værelses-beboelseslejemål, lagerlokaler, garager, p-pladser og et par enkelte erhvers-lejemål.
Bærende værdierne i Ejendomsselskabet er tillid, tryghed og troværdighed mellem lejer og udlejer. Ejendomsselskabet har med sine mange års ekspertise stor erfaring indenfor udlejning og lægger vægt på kontinuerlig vedligeholdelse af ejendommene og at ejendommene og udenomsarealerne fremstår velpassede, ordnede og ryddelige.
Alle lejemål er ny-renoverede og ligger centralt i Svendborg Centrum og Vester Skerninge by.

Firmaet beskæftiger 2 medarbejdere, som tager sig af indvendig og udvendig vedligeholdelse samt fraflytninger. Endvidere råder ejendomsselskabet over egen maskinpark til snerydning og lign.